portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Fotoalbum

 

Bij elke fotosessie bied ik een fotoalbum aan. Dit doe ik omdat ik zelf dol ben op fotoalbums, maar vooral omdat ik merk dat klanten het prettig vinden om aan de fotosessie ook daadwerkelijk iets tastbaars over te houden. Digitale bestanden zijn heel fijn en handig, maar verdwijnen ook zo gauw tussen alle andere digitale foto's die je al op je computer hebt staan. Een foto album pak je er nog eens bij, om samen terug te kijken op de bijzondere momenten.

Ik bied drie verschillende soorten albums aan.

 

Luxe fotoalbum 20 x 20 in bewaardoos

Dit album is een mooie toevoeging voor een bijzondere fotosessie. Met de extra dikke, lay-flat, pagina's krijg je een geweldige kwaliteit geleverd. Bij dit album kun je een eigen tekst op de voorkant laten embossen (erin drukken). Het album wordt geleverd in een mooie en stevige kraft bewaardoos. Je hebt de keuze uit diverse kleuren linnen en leer voor de omslag.

 

Fotoalbum 15 x 20 cm

Dit liggende album is een perfect boekje om jouw bijzondere foto's in te bekijken. Niet te klein, niet te groot. De pagina's zijn lay-flat, waardoor je het boekje helemaal open kunt leggen en je geen storende naad in het midden hebt. Op de voorkant van het album kun je een eigen tekst laten laseren of embossen (erin drukken). Je hebt de keuze uit diverse kleuren linnen voor de omslag.

 

Harmonicaboekje

Een leuk klein boekje van 10 x 10 cm, waarin 6 professionele afdrukken van jouw fotosessie worden geplakt. Heel mooi en smaakvol om open neer te zetten op een kastje, en klein en gemakkelijk mee te nemen. Dit boekje is momenteel te krijgen in een beige/zandkleur linnen of in een lichtblauw linnen.

Het harmonica boekje is tevens ideaal als cadeauboekje voor grootouders, ooms of tantes. 

 

Heb je gekozen voor een bepaald pakket, maar wil je liever een ander album dan aangegeven bij het pakket? Dat kan! Laat het me weten, dan maak ik een passende prijs.

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu