portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Over mij

Wie is dat achter die camera?

Mijn naam is Lieke van Mil, getrouwd met Mark, moeder van een zoon (2013) en een dochter (2016) èn fotograaf. Wij wonen in een jaren 50 klushuis in het prachtige dorp Beek, vlakbij Nijmegen. Samen hebben wij het hier reuze naar ons zin. Mark en ik hebben beiden een eigen bedrijf. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen, maar bovenal voelen wij ons vrij en trots op het leven wat we tot nu toe samen hebben mogen opbouwen.

Na een opleiding Creatieve Therapie kwam ik er langzaamaan achter dat daar mijn hart niet lag. Ik wilde gaan creëren, mooie dingen maken, pure emoties vastleggen. Ik koos voor de Fotovakschool. De vierjarige opleiding Fotografische Vormgeving heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen tot een fotograaf met een eigen stijl. 

Eenmaal afgestudeerd kwam de grote vraag: waar ga ik me als fotograaf in verdiepen? Ik wist het niet. Totdat ik moeder werd. (Lees verder na de foto.)

Mijn passie 

Fotografie is mijn passie. Moeder ben ik met passie. Daarom breng ik dit samen in mijn vak. Als moeder weet ik hoe belangrijk de geluksmomenten zijn die je ervaart met je gezin, kinderen, familie of tijdens je zwangerschap. Ik krijg kippenvel als ik getuige ben van het intense geluk wat ik voor mijn camera zie. Regelmatig zit ik ook met kippenvel als ik die momenten nogmaals zie op mijn beeldscherm.

Mijn doel

Het is mijn doel om jouw geluksmomenten te vangen. Vast te leggen voor altijd. Zodat jouw herinneringen levend blijven en je er altijd op kunt terugkijken in een dierbaar fotoalbum. 

Het is mijn doel om nog meer kippenvel momenten te krijgen.

Ik ga uitdagingen graag aan en sta open voor nieuwe ideeën! 

 

 

 

 

‚Äč

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu