portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Reviews

 

Familie Eenhuizen

"Hoi Lieke, we hebben het harmonicaboekje ontvangen, erg blij mee! Het is heel mooi geworden, ook met het gepersonaliseerde bandje! We vinden de foto’s prachtig en we zijn erg blij dat we jou hebben gekozen als fotografe. De manier waarop je werkt en contact houdt hebben we als erg prettig ervaren!!"

 


 

Femke & Ger van www.onlineopvoeden.nl

"Wij kijken heel fijn terug op onze fotoshoot. Lieke zorgde voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en heeft ons échte leven weten vast te leggen. Ze was heel subtiel aanwezig, maar miste ze geen enkel lachje van onze baby. Heel knap! Het resultaat was dan ook fantastisch! Stuk voor stuk prachtige foto's. Allemaal blijvende, hele dierbare herinneringen. Kortom: Lieke van Mil Fotografie is een echte aanrader!"

 



 

Nienke 

"Wat een fijne en bijzondere fotoshoot hebben we als gezin-met-tweede-kindje-op-komst samen met Lieke beleefd. Knap hoe ze ons door haar ontspannen werkwijze ‘als vanzelf’ op ons gemak stelde, ons zoontje erbij betrok, en (met hier en daar een subtiele aanwijzing) ontzettend mooie foto’s heeft gemaakt. We zijn er zó blij mee en kijken verwachtingsvol uit naar het vervolg...”

 


 

Hester 

"Een fotoshoot met de familie... dat hadden we nog nooit gedaan en het voelde best een beetje onwennig. Maar op een rustige en speelse manier stelde Lieke ons snel op ons gemak. We hadden een gezellige middag, terwijl Lieke druk en enthousiast aan het 'klikken' was en veel leuke momenten wist te vangen. We zijn blij met het resultaat!"

 


 

Trudy

"Enorm snelle service, mooie foto's en een fijne sfeer!"

 



 

Hellen

"Wij zijn meer dan dankbaar dat Lieke onze foto’s heeft mogen maken. We hadden geen betere fotografe met oog voor detail en omgeving kunnen krijgen. Zij stelde ons op ons gemak. En geloof me, dat is echt een kunst! Hoe onzeker ik ook was, zij wist mij telkens gerust te stellen. Waardoor ik losser kwam. Zij heeft ons zo mooi op de foto’s weten te zetten! Echt een talent die wij aan iedereen aanraden."

 


 

Puck & Bart

"Wat wij als enorm prettig hebben ervaren is dat Lieke echt alle tijd voor je neemt. Verschillende poses, en plekken. In alle rust en zo mooi in detail. Ze heeft ons gefotografeerd hoe we echt zijn. Ziet de liefde van de foto afspatten. De foto met onze silhouetten vind ik het meest prachtig, daarbij zie je het talent van de fotografe. Dank voor de mooie foto’s en mooie herinnering Lieke!"

 


 

Lisanne

"Lieke is bij ons thuis geweest voor een zwangerschap fotoshoot en een newborn fotoshoot. Wat zijn we blij met de mooie resultaten! Tijdens de shoot stelde ze ons erg op ons gemak en had ze leuke vernieuwende ideeën over hoe er mooie foto's gemaakt konden worden. Zelfs onze peuter kreeg ze mooi op de foto. Zeker een aanrader!"

 



 

Annelies 

"Lieke stelt je zó helemaal op je gemak dat je je niet “ bekeken “ voelt terwijl je toch voor de camera staat. Er ontstaat zo’n ongedwongen sfeer terwijl zij de prachtigste foto’s maakt! Ik kan haar dan ook ten zeerste aanbevelen."

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu