portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Tarieven

 

 

Hier kun je alle tarieven vinden. Per categorie zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen.

Kijk en vergelijk!

Zit jouw perfecte pakket er niet tussen, of wil je liever een ander foto album bij een pakket? Laat het me weten, dan maak ik samen met jou een passende combinatie!

Als je een fotosessie boekt, krijg je mijn gratis e-book 'Wat draag ik tijdens een fotoshoot?'. Hierin geef ik advies over waar je op kunt letten wat betreft je kleding tijdens een fotoshoot. 

Voor meer informatie over de foto albums die je bij een fotosessie krijgt kun je HIER kijken. 

 

 

 

Zwangerschap

Newborn & Baby Lifestyle

Familie Fotosessie

Portret Fotografie

 

 

 

 

Zwangerschap Tarieven

 

Het lijkt soms zo lang, die 9 maanden. Later kijk je terug en dan lijkt de tijd voorbij gevlogen! Leg deze bijzondere periode vast tijdens een ontspannen zwangerschaps fotosessie bij jou thuis of op een zelfgekozen locatie. Zo kun jij je kindje later laten zien hoe jouw buik eruit zag toen hij of zij erin woonde.

Je krijgt 15% korting op de totaalprijs als je zowel een zwangerschaps als newborn fotosessie bij mij boekt. 

 

Naar boven


 

 

 

Newborn & Baby Lifestyle Tarieven

 

Je kindje is geboren, zo klein, zo teer. Je zult merken dat binnen enkele weken je kindje alweer zo veranderd is. Om altijd de herinnering levend te houden aan dat héle kleine, is het zo waardevol om dan een newborn lifestyle fotosessie te doen. Een newborn fotosessie vindt altijd thuis plaats.

Boek deze fotosessie al tijdens je zwangerschap, een datum prikken we na de geboorte. Zo weet je zeker dat ik een plekje vrij heb als je kindje geboren is. 

Ook als je kindje al wat ouder is, is het waardevol om een lifestyle fotosessie te doen. Dit heet officieel dan geen 'newborn' meer, maar 'baby lifestyle'. Ontzettend leuk om te zien hoe je kindje in contact staat met jullie. Ik leg alle mooie momenten vast!

Je krijgt 15% korting op de totaalprijs als je zowel een zwangerschaps als newborn fotosessie bij mij boekt. 

 

Naar boven


 

 

 

Familie Fotosessie Tarieven

 

Een familie bijeenkomst? De perfecte gelegenheid om jullie familieband vast te laten leggen!

De tarieven voor een familiefotosessie zijn geldig t/m 5 personen. Ben je met meer? Dan komt er een bedrag van €10,- per extra persoon bij.

 

Naar boven


‚Äč

 

 

Portret Fotografie Tarieven

 

Heb je een portret nodig voor jouw bedrijf? Een profielfoto voor social media? Of liever een mooie foto omdat je altijd al een keer zou willen? Hartstikke leuk, je kunt bij mij terecht! 

Mijn starttarief voor het maken van een portret is €150,-. Hiervoor krijg je 1 uur fotografie op locatie en 5 fotobestanden voor eigen gebruik.

Omdat de reden voor het maken van een portret voor iedereen anders is maak ik graag met jou samen een passend idee en passende prijs. Beschrijf je wensen en ideeën en ik denk graag met je mee!

 

* excl reiskosten (€0,19 p/km) buiten Nijmegen e.o. en incl BTW. 

 

 

Naar boven


 

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu