Agenda 2024

Gedurende het jaar organiseer ik naast mijn doorlopende shoots, ook speciale fotoshoots voor mijn klanten, zoals minishoots of portretdagen met een mooi thema. Ook bied ik workshops aan voor beginnende fotografen. Alle informatie over deze activiteiten vindt je hieronder.

Data 2024

13 oktober 2024: Workshop Fotograferen met daglicht

… 2024: Basiscursus Fotografie

… 2024: Minishoots

Minishoots

Deze korte en voordelige fotoshoots zijn ideaal voor jouw gezin! Op een mooie buiten locatie leg ik jullie vast terwijl jullie knuffelen en spelen met elkaar.

Elke minishoot vindt plaats op een unieke locatie waar jullie de vrijheid hebben om te bewegen. Zo heb ik de minishoots al eerder gehouden bij Pluktuin Lovendaal en op een prachtige plek tussen de zwierende takjes van prachtige treurwilgen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven over de minishoots!

Portretdagen

Deze gestylde fotoshoots vinden plaats in een prachtige ruimte. De portretdagen zijn ideaal voor als je ècht bijzondere foto’s van jezelf of jouw geliefden wilt laten maken. Of als je zwanger bent en unieke zwangerschapsfoto’s wilt laten maken. Ook zijn ze perfect voor ondernemers die nieuwe, sfeervolle, foto’s nodig hebben voor hun website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven over de portretdagen!

fotografie workshop Lieke van Mil

Workshop

Speciaal voor (beginnende) fotografen bied ik workshops waarin je leert het fotograferen met daglicht eigen te maken.

Fotograferen met enkel daglicht kan behoorlijk uitdagend zijn. Hoe stel je je camera in? Hoe ga je om met hele donkere dagen? Ik leer je in de workshop “Fotograferen met daglicht” hoe jij ook zonder studio of flitsers, de mooiste foto’s maakt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven over de workshops!