portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Leuk de Lente in!

 

Herken je dat?

De zin die je in dingen krijgt als je merkt dat de dagen weer langer worden? De energie die weer door je lijf stroomt als je de vogels 's ochtends weer hoort fluiten (ok, dit misschien niet voor iedereen, ik ben een ochtendmens...). De vrolijkheid bij het zien van al die mooie bloesem bomen? En natuurlijk het gekrie- hatsjie! - bel in je neus als al die pollen weer blij door de lucht dartelen. 

Ik heb dus enorm last van hooikoorts. Toch vergeet ik het ieder jaar weer en ben ik ieder jaar weer verrast als ik merk dat 'het seizoen' weer is begonnen. Gelukkig overstemt mijn 'zin in de lente' mood, de hooikoorts iedere keer weer!

Gelukkig maar! Daarom heb ik, om de lente goed te starten, deze maand een kortingsactie. Op elke shoot die geboekt wordt in de maand April, geef ik 15% korting!*

Dus... twijfel je nog om jouw zwangere buik mooi vast te laten leggen? Of om je kleintje prachtig in beeld te laten brengen? Twijfel niet langer en boek snel jouw fotosessie! 

De lente is een prachtig seizoen om op de foto te gaan. De bloesem, het prachtige licht en niet te vergeten de nieuwe, stralende energie die zich uit bij iedereen. Ik geniet er ieder jaar weer enorm van.   

 

* De april actie is niet van toepassing op eventuele minishoots. De actie geldt voor fotosessies die geboekt worden tijdens de maand april 2019, deze hoeven niet in april plaats te vinden.

 

05-04-2019 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu