portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem
Voedingsshoot, foto's van jùllie moment...!

Voedingsshoot, foto's van jùllie moment...!

 

"Ik weet het nog goed, haar kleine warme lijfje dicht tegen me aan. Haar geluidjes tijdens het drinken. De kleine handjes die met een plukje van mijn haar spelen. De momenten waarop ik echt even niks anders kon dan zitten en vol verwondering kijken naar dat kleine wonder in mijn armen. Op die momenten vergat ik even hoe moe ik was. Ik was alleen met haar, samen, in onze kleine bubbel." 


Het voeden van mijn kinderen heb ik altijd heel bijzonder gevonden. Natuurlijk waren niet alle voedingen even idyllisch, maar het gevoel van 'wij samen' overheerst als ik er aan terug denk. En juist omdat die momenten zo mooi, intiem en belangrijk zijn, heb ik 'voedingsshoots' in het leven geroepen. 


Als moeder èn fotograaf vind ik het zo mooi om deze momenten vast te leggen. De momenten waarvan ik zelf zo goed weet hoe ze voelden. Momenten die ik als moeder voor altijd zal koesteren. De liefde die je als ouder voelt voor je kind.


Tijdens een voedingsshoot vind ik het belangrijk om de band tussen moeder (of vader) en kind vast te leggen. Of je nou borstvoeding geeft of de fles, het maakt niet uit. Op dit moment zijn jullie helemaal samen en de rest van de wereld is even niet van belang. Een fotoshoot die helemaal draait om jùllie moment en naderhand foto’s om voor altijd op terug te kunnen kijken. 


Is een voedingsshoot iets voor jou? Heb je een vriendin die net mama is geworden die je zo’n shoot enorm gunt? Of een broer die met trots zijn kleintje de fles geeft? Deel dan dit bericht, tag je vrienden, zodat iedereen die dit fantastisch zou vinden weet dat voedingsshoots bestaan! 


Als je een shoot boekt tijdens de maand april krijg je 15% korting!! Let op, het gaat om de datum dat je de shoot bij me boekt, de shoot hoeft niet in april plaats te vinden. 


Nog maar enkele dagen te gaan…

 


HIER kun je meer lezen over de voedingsshoots. 

 

 

26-04-2019 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl