portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem
Privacy van jouw foto's.

Privacy van jouw foto's.

 

Als newborn- , baby-,  zwangerschaps- en familie fotograaf leg ik veel persoonlijke momenten vast. Die ene intense blik, die lieve zoen, dat kleine mini voetje in papa's grote hand. De liefde die er is en helemaal opbloeit. Daar. Zomaar voor mijn lens. Ik ben dan zo blij en vereerd dat ìk dan degene ben die deze momenten van zo dichtbij mee mag maken en vast mag leggen. Naderhand, tijdens de nabewerking, kan ik echt zo blij zijn als blijkt dat deze momenten òòk op de foto zo mooi terug komen. Het liefst schreeuw ik dat dan van de daken en wil ik dat de hele wereld de foto's ziet om mee te kunnen genieten. Maar dat doe ik uiteraard niet.

 

Juist omdat deze momenten zo kwetsbaar, puur en intiem zijn, ga ik daar op een duidelijke en integere manier mee om. De foto's die ik maak, maak ik in opdracht van jou. Daarom heb jij alle zeggenschap over of ik jouw foto's wel of niet mag gebruiken voor bijvoorbeeld een social media post op Instagram, voor mijn website of voor flyers/visitekaartjes. Heb jij liever niet jouw kindje herkenbaar op social media? Dan doe ik dat ook niet. Vindt je het wel goed als ik jouw foto's plaats op mijn website? Heel erg fijn!

 

Ik ben wel altijd heel blij als ik met de gemaakte foto's mag "pronken". En dat heeft twee redenen:

- De foto's die ik voor jou heb gemaakt, zijn een aanvulling op mijn portfolio. Als fotograaf hoop je altijd weer nieuwe klanten aan te kunnen trekken. Als klant wil je ook goed kunnen zien en beoordelen of de stijl van de fotograaf bij je past. Daar zijn foto's voor nodig.  Dan helpt het ENORM als ik geregeld nieuwe foto's kan laten zien.

- Ik ben trots op mijn werk. Op de prachtige momenten die ik vast heb mogen leggen. Op de sfeer die we samen hebben gecreëerd tijdens de fotoshoot. Dat mag natuurlijk gezien worden!

 

Om te zorgen dat het voor zowel jou als mij duidelijk is wat er naderhand met de foto's mag gebeuren, krijg je tijdens de fotosessie een toestemmingsformulier. Wegens de nieuwe privacy wet (AVG) ben ik verplicht om toestemming aan je te vragen voor het gebruik van de foto's. Ik mag niet zomaar ongevraagd foto's online plaatsen. Op het formulier dat je van mij krijgt, kun je aangeven of je toestemming geeft aan mij om de foto's online of offline te gebruiken. Je kunt dat op het formulier heel specifiek duiden. Dit hoef je niet "a la minute" te beslissen, je kunt er rustig over nadenken.

 

Het aller aller belangrijkste is echter dat jij doet wat goed voelt voor jou en jouw geliefden. Dat jij met een tevreden gevoel terug kijkt op de fotoshoot en daar nog lang van kan nagenieten. Jouw wensen omtrent de privacy van jouw foto's worden ALTIJD gerespecteerd!

 

(Voor de foto bij deze blog heb ik uiteraard toestemming gekregen voor online (en offline) gebruik. Mooi he? @onlineopvoeden)

10-05-2019 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl