portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem
Nieuwe site bijna klaar!

Nieuwe site bijna klaar!

 

Als je dit leest, ben je aan het rondkijken op mijn nieuwe website! Het is een heel karwei geweest, maar bijna ben ik van de oude .com site over naar deze nieuwe .nl site. 

Als fotograaf moet je jezelf en je foto's goed kunnen presenteren. Mijn vorige website voldeed niet aan mijn verwachtingen. Daarom ben ik met de websitemachine begonnen aan het bouwen van een nieuwe site. Dat ging verrassend snel en goed. Ik ben er dan ook erg blij mee!

De nieuwe site werkt sneller, is overzichtelijker en ziet er strakker uit dan de vorige website. Het enige wat nog over gezet moet worden zijn de foto's. Wil je mijn portfolio alvast bekijken? Ik heb de galerij op mijn oude pagina nog online staan.

Tot gauw!

 

 

27-03-2019 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl