portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Boho/botanical style! Iets voor jou?

Inmiddels zijn de scholen hier alweer twee weken geleden begonnen. De zomervakantie is voorbij en ondanks de hete nazomerdagen kun je al merken dat de herfst eraan komt. Ik geniet enorm van deze nazomerdagen, van de zwoele avonden waarbij wij al zittend bij onze vuurschaal in de tuin mijmeren over wat komend jaar ons gaat brengen, van de kinderen die na school meteen de kleertjes uitgooien en in hun blootje met water spelen in de tuin, van ijsjes, nòg meer ijsjes, zonnestralen dansend in hun haren, alle planten die nog mooi in bloei staan, de tomaatjes en framboosjes uit eigen tuin... en zo kan ik echt nog wel even doorgaan!

Toch kijk ik ook uit naar de herfst. Ik heb zin om de handen uit de mouwen te steken en prachtige foto's te maken! Ik borrel van de nieuwe ideeën en ga deze zo goed mogelijk uitwerken.

En met dat uitwerken... ben ik deze week al begonnen. Lijkt dit jou ook wat? Zie je jezelf al stralen in deze 'boho/botanical - style' met je zwangere buik? Let me know...!!

 

    

 

 

 

30-08-2019 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu