portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Familie

 

Hieronder lees je meer over mijn werkwijze. Ben je al meteen geïnteresseerd in een fotosessie? Of heb je vragen? Ik beantwoord ze zo snel mogelijk. 

 

 

 

Met de hele familie bij elkaar?

HET moment om er een gezellige fotosessie van te maken! 

Tijdens een familie fotosessie zorg ik voor een ontspannen sfeer. Ik leg jullie vast terwijl de kinderen spelen, knuffelen en lachen. Als er grapjes gemaakt worden en spelletjes gespeeld worden. Momenten waar je zelf niet aan denkt om deze vast te leggen, worden nu tastbaar. 
‚Äč
Jullie zijn jezelf en ik maak deze herinneringen blijvend!

 

Hoe gaat dat dan?

Een familie fotosessie duurt gemiddeld 1 uur. De fotosessie vindt meestal op een locatie (naar keuze) plaats. Bij iemand thuis kan ook met voorwaarde dat het licht en ruim is binnen. 

Voordat de fotosessie plaatsvindt krijgen jullie van mij kleding advies in de vorm van een gratis e-book, niet alle kleuren en printjes komen even mooi uit op de foto, en als je dan toch op de foto gaat, dan doen we het meteen goed. 

Veel mensen geven aan zich ongemakkelijk te voelen voor de camera. Dat snap ik, daar heb ik ook een beetje last van (er is een reden dat ik graag àchter de camera sta). Ik creëer een ontspannen sfeer en neem je figuurlijk bij de hand tijdens de sessie. Afwisselend zal ik de leiding nemen en je een beetje sturen, of dingen laten gebeuren en het moment vastleggen zoals deze zich aandient.

 

Fotoalbum

Bij sommige fotosessie krijg je een foto album en je kunt altijd een los album bijbestellen. Bekijk de tarieven om te kijken welk album bij welk pakket wordt geleverd. Meer info over de albums kun je HIER vinden. 

 

Privacy

Ik ga met veel zorg en respect om met jouw foto's. Je foto's zullen niet ongevraagd online verschijnen.

 

Kledingadvies

Wanneer je bij mij een fotosessie boekt krijg je mijn gratis e-book 'Wat draag ik tijdens een fotoshoot?'.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je tijdens de fotosessie comfortabel en op je gemak voelt en dat je je geen zorgen maakt over je kleding. Daarom beschrijf ik in dit e-book de do's en don'ts op het gebied van kleding tijdens een fotoshoot. 

Bedenk dat je na de fotosessie nog jaren wil nagenieten van de foto's die we gemaakt hebben. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je aan gaat trekken. 

 

menu Deze portfoliowebsite is gemaakt met de Websitemachine.nl