(Borst)voedingsfotografie

 

Hieronder lees je meer over mijn werkwijze. Ben je al meteen geïnteresseerd in een fotosessie? Of heb je vragen? Ik beantwoord ze zo snel mogelijk. 

 

 

 


 

Een (borst)voedings fotosessie? Huh?

Tijdens een (Borst)voedings Fotosessie draait alles om het moment wat in de eerste maanden zo belangrijk is voor jou en je kindje. De voeding. Of je nu borstvoeding geeft, of de fles, ik leg het graag voor je vast. Tijdens het voeden van je baby kun je nu eenmaal even niks anders doen dan je daarmee bezig houden. De wereld staat even stil, al je aandacht gaat uit naar je kleintje. Een intiem moment van contact met je kindje, rust en aandacht. Echt genieten!

 

Hoe gaat dat dan?

Een (Borst)voedings Fotosessie duurt gemiddeld 45 minuten. Soms wat langer, soms wat korter, afhankelijk van hoe lang een voedingsmoment duurt bij jouw kindje. Je kunt ervoor kiezen om dit op een mooie locatie vast te laten leggen, of wat meer 'lifestyle' bij jou thuis. Deze fotosessie is geschikt voor elke mama en/of papa met een kindje die nog de borst of de fles krijgt. 

 

Fotoalbum

Bij elke fotosessie krijg je een foto album. Bekijk de tarieven om te kijken welk album bij welk pakket wordt geleverd. Meer info over de albums kun je HIER vinden. 

 

Privacy

Ik ga met veel zorg en respect om met jouw foto's. Je foto's zullen niet ongevraagd online verschijnen.

 

Kledingadvies

Wanneer je bij mij een fotosessie boekt krijg je mijn gratis e-book 'Wat draag ik tijdens een fotoshoot?'.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je tijdens de fotosessie comfortabel en op je gemak voelt en dat je je geen zorgen maakt over je kleding. Daarom beschrijf ik in dit e-book de do's en don'ts op het gebied van kleding tijdens een fotoshoot. 

Bedenk dat je na de fotosessie nog jaren wil nagenieten van de foto's die we gemaakt hebben. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je aan gaat trekken. 

 

menu Deze portfoliowebsite is gemaakt met de Websitemachine.nl