portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Zwangerschap

 

 

 

 

 

Via WhatsApp snel antwoord op jouw vraag!


Wat leuk dat je interesse hebt in een zwangerschapsshoot. Kijk bij de Tarieven om alle pakketten te bekijken en te vergelijken. Heb je al meteen vragen? Neem contact op! Ik beantwoord je zo snel mogelijk. Je mag me ook via WhatsApp een bericht sturen voor nòg sneller antwoord. 

 

Waarom een fotosessie tijdens je zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap verandert er veel. Je groeit letterlijk en figuurlijk naar het krijgen van je kindje toe. Iedere vrouw ervaart dit op haar eigen manier, en hoewel je het misschien niet zo in de gaten hebt, vliegt de tijd! 

Daarom is het heel bijzonder om dit op een mooie en persoonlijke manier vast te laten leggen. Zodat je, als je de foto's terugkijkt, weer weet hoe het voelde, die kleine (of grote...) bewegingen in je buik. Dat je weer weet hoe je wegdroomde en je probeerde voor te stellen wie er straks deel gaat uitmaken van jouw leven. Je kunt je kindje laten zien hoe mama eruit zag toen hij of zij in haar buik woonde als je samen door het foto album bladert. 

 

Wanneer een fotosessie inplannen?

Een zwangerschaps fotosessie vindt meestal plaats rond de 30-35 weken zwangerschap. Rond deze periode is je buik vaak al heel mooi rond en ben je zelf nog goed mobiel en fit genoeg. Dit is natuurlijk per persoon verschillend, dus eerder of later een fotosessie inplannen is zeker ook mogelijk!

 

Waar vindt de fotosessie plaats?

De fotosessies vinden meestal buiten of op locatie plaats. Dit kan een plek zijn die veel voor jullie betekent. Ik kan ook bij jou thuis langskomen voor een fotosessie. 

Partner, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom tijdens de fotosessie!

 

 

Fotoalbum

Bij sommige fotosessie krijg je een foto album en je kunt altijd een los album bijbestellen. Bekijk de tarieven om te kijken welk album bij welk pakket wordt geleverd. Meer info over de albums kun je HIER vinden. 

 

Privacy

Ik ga met veel zorg en respect om met jouw foto's. Je foto's zullen niet ongevraagd online verschijnen.

 

Kledingadvies

Wanneer je bij mij een fotosessie boekt krijg je mijn gratis e-book 'Wat draag ik tijdens een fotoshoot?'.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je tijdens de fotosessie comfortabel en op je gemak voelt en dat je je geen zorgen maakt over je kleding. Daarom beschrijf ik in dit e-book de do's en don'ts op het gebied van kleding tijdens een fotoshoot. 

Bedenk dat je na de fotosessie nog jaren wil nagenieten van de foto's die we gemaakt hebben. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je aan gaat trekken. 

 

menu Deze portfoliowebsite is gemaakt met de Websitemachine.nl