Newborn Thuis

Corona & Fotoshoots

Niks is meer vanzelfsprekend in deze gekke corona tijd. Ook als je zwanger bent, of net bevallen bent van je kindje. Alleen naar echo afspraken, of je kindje niet kunnen laten zien aan het kraambezoek wat normaal langs zou komen.

Hoe zit dat dan met een fotoshoot?

Een fotoshoot kan prima doorgaan tijdens deze corona periode! Yes! Om dat veilig te kunnen doen neem ik diverse maatregelen. Zo hou ik het voor mezelf, en voor jou, zo veilig mogelijk.

De belangrijkste maatregel: ik hou 1,5 meter afstand. Voor een zwangershoot, in het bos bijvoorbeeld, is dat niet zo moeilijk. Ook als ik bij jou thuis kom, hou ik zoveel mogelijk afstand èn draag ik een mondkapje. Voordat ik naar binnen kom, desinfecteer ik mijn handen goed.

Veiligheid voorop!

Het kan voorkomen dat ik, jij, of een van jouw gezinsleden, klachten krijg. Dan doe ik altijd een zelftest en ga met jou in overleg. Ik vraag aan mijn klanten om dit zelfde te doen. Naar aanleiding van het overleg beslissen we of de fotoshoot door kan gaan of dat we hem verzetten.

Belangrijk dus om te weten, dat een fotoshoot, ook in deze tijd, gewoon door mag gaan! Mocht je toch vragen hebben hierover, neem gerust contact met me op. Ik wil het voor mijn klanten, hun gezin en ook voor mijzelf zo veilig mogelijk maken. Zodat jouw mooie momenten voor altijd vastgelegd kunnen worden.