Fotoproducten

Na de fotoshoot kun je gaan kiezen wat je precies wilt ontvangen. Natuurlijk kun je je foto’s digitaal ontvangen. Maar zeg nou zelf, het voelt toch heel anders of je je foto’s op een scherm ziet, of dat je ze in de hand kan houden.

Daarom bied ik jou de mooiste fotoproducten om uit te kiezen. Ga je voor een klein boekje of toch een mooi groot fotoboek? Misschien wel een fijn doosje of prachtige foto’s voor aan de wand? Het kan allemaal. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden. Voor vragen? Neem contact op!


Professionele afdruk in passe-partout om in te lijsten of zo neer te zetten. Diverse afmetingen mogelijk.
Prachtig houten doosje, te gebruiken om neer te zetten, om al jouw foto’s in te bewaren, ìn passe partouts! Je kunt de voorste foto steeds wisselen.
Het harmonicaboekje, een klein juweeltje met daarin 6 van jouw favoriete foto’s van de shoot. Perfect cadeautje voor opa’s en oma’s!
Waanzinnig foto album, vol met de mooiste foto’s van de shoot. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Om altijd van na te genieten.
cadeaubon fotoshoot
Is jouw zus zwanger? Of wil je jouw vriendin in het zonnetje zetten? Dan kun je een fotoshoot cadeau doen met deze cadeaubon!
Wil je meer informatie over alle producten? Download dan de speciale brochure waarin ik alles toelicht! Neem contact op via onderstaande knop.