Fotoproducten

Na de fotoshoot kun je gaan kiezen wat je precies wilt ontvangen. Natuurlijk kun je je foto’s digitaal ontvangen. Maar zeg nou zelf, het voelt toch heel anders of je je foto’s op een scherm ziet, of dat je ze in de hand kan houden.

Daarom bied ik jou de mooiste fotoproducten om uit te kiezen. Ga je voor een klein boekje of toch een mooi groot fotoboek? Misschien wel een fijn doosje of prachtige foto’s voor aan de wand? Het kan allemaal. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden. Voor vragen? Neem contact op!


Cadeaubon

Is jouw zus zwanger? Of wil je jouw vriendin in het zonnetje zetten? Dan kun je een fotoshoot cadeau doen met deze cadeaubon!

Harmonica boekje

Dit kleine boekje met daarin 6 foto’s van 10 x 10 cm, krijg je sowieso bij iedere shoot Je kunt het ook los bijbestellen. Hartstikke leuk om zo op de kast te zetten, of om aan opa en oma te geven!

Afdrukken in bewaardoos

De prachtigste foto’s van jouw fotoshoot in een smaakvol houten doosje.

Foto album

Wat is er mooier dan een foto album waarin jouw mooiste herinneringen te zien zijn? Prachtige dikke pagina’s en professionele kwaliteit voor jarenlang kijkplezier. Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.