Over mij

Mijn grootste passie…

…is om de kleine dingen even heel belangrijk te laten zijn. Daar is mijn werk als fotograaf zeer geschikt voor! Dan leg ik de momenten vast die jij het meeste koestert. Regelmatig krijg ik kippenvel van die momenten, zo mooi en zo puur.

Inmiddels ben ik bijna 15 jaar fotografe. Nadat ik een opleiding aan de Fotovakschool had afgerond, ben ik me vooral gaan verdiepen in het maken van portretten en fine art projecten. Bijna altijd met vrouwen als onderwerp.

Ik werd zelf moeder…

… en dat inspireerde me om, naast het maken van portretten, de bijzondere periode van zwangerschap en de prille babytijd te gaan vastleggen voor anderen! Momenteel is het fotograferen van zwangerschapsshoots en newborn fotoshoots het grootste deel van mijn werk.

Mijn foto’s kenmerken zich door een serene en tijdloze sfeer. De omgeving en het licht spelen daar een grote rol in. Maar nog belangrijker vind ik het dat mijn model zich op haar gemak voelt en mij vertrouwt. En dát zie je terug in de foto’s.

Laat het maar aan mij over…

Als ik door de lens van mijn camera kijk, zie ik een andere wereld. Ik zie wat ik voor jou wil vangen op beeld. Ik zie het eindresultaat al voor me. Terwijl ik dat al voor me zie, ga ik aan de slag. Je hoeft voor mijn shoots geen poseer ervaring te hebben. Met eenvoudige tips en gezelligheid maken we samen prachtige beelden. Voor jou wil ik het beste eindresultaat behalen! Daarom zal ik je sturen, naar je luisteren, aanwijzingen geven en helpen waar nodig. Ik kijk naar het licht, kleur en vorm, terwijl jij kan genieten van het moment.

Wil jij ook leren fotograferen?

Sinds begin 2024 geef ik workshops aan beginnende fotografen. En dat doe ik met veel plezier en passie!!

Fotografie is zo’n mooi medium. En om ècht uit jouw foto te halen wat je in jouw hoofd hebt, heb je kennis van dit medium nodig. Hoe kijk je naar licht? Hoe werkt jouw camera? Vragen die ik kan beantwoorden tijdens een van mijn workshops.