Over mij

Lieke van Mil Fotografie

Mijn grootste passie is om de kleine dingen even heel belangrijk te laten zijn. Daar is mijn werk als fotograaf zeer geschikt voor! Dan leg ik de momenten vast die jij het meeste koestert. Regelmatig krijg ik kippenvel van die momenten, zo mooi en zo puur.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar fotografe. Nadat ik een opleiding aan de Fotovakschool afgerond had, ben ik me vooral gaan verdiepen in het maken van portretten en fine art projecten. Bijna altijd met vrouwen als onderwerp.

Toen ik zelf moeder werd ontdekte ik een ander aspect van het vrouw-zijn. Ik vind het enorm bijzonder dat je als vrouw een kindje kan dragen, baren en voeden. Ik besloot dat ik, naast het maken van portretten, die bijzondere periode wilde gaan vastleggen voor anderen!

Mijn foto’s kenmerken zich door een serene en tijdloze sfeer. De omgeving en het licht spelen daar een grote rol in. Maar nog belangrijker vind ik het dat mijn model zich op haar gemak voelt en mij vertrouwt. En dát zie je terug in de foto’s.

Lieke van Mil

Als ik door de lens van mijn camera kijk, zie ik een andere wereld. Ik zie wat ik voor jou wil vangen op beeld. Ik zie het eindresultaat al voor me. Terwijl ik dat al voor me zie, ga ik aan de slag. Je hoeft voor mijn shoots geen poseer ervaring te hebben. Met eenvoudige tips en gezelligheid maken we samen prachtige beelden. Voor jou wil ik het beste eindresultaat behalen! Daarom zal ik je sturen, naar je luisteren, aanwijzingen geven en helpen waar nodig. Ik kijk naar het licht, kleur en vorm, terwijl jij kan genieten van het moment.