Zwangerschap

Het gevoel van je kindje in je buik is onbeschrijfelijk en uniek. Zwanger zijn is een bijzondere periode die ook snel weer
voorbij gaat. Daarom is het zo fijn en belangrijk om dit prachtig vast te laten leggen. Als ervaren
zwangerschapsfotograaf weet ik hoe ik dit voor jou het mooiste kan doen.

Lees hieronder meer over alle praktische dingen rondom een zwangerschapsfotoshoot,
of neem meteen contact met me op.

Wanneer

Een zwangerschaps fotoshoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 35 weken van de zwangerschap. Rond deze periode is je buik vaak al heel mooi rond en ben je zelf nog goed mobiel en fit genoeg. Dit is natuurlijk per persoon verschillend, dus eerder of later een fotosessie inplannen is zeker ook mogelijk! Dat stemmen we af tijdens het (online) kennismakingsgesprek wat we van tevoren hebben.


Locatie

Tijdens dat gesprek gaan we het ook hebben over de locatie. Een zwangerschapsshoot kan buiten op een mooie locatie plaatsvinden, of bij jou thuis als je wat meer voelt voor een “lifestyle” shoot. Samen kiezen we de plek, kijken we naar de bereikbaarheid en naar het tijdstip waarop we afspreken. Wil je een prachtige ‘golden hour’ fotoshoot, of juist een mooie shoot in het bos? Het kan allemaal. Uiteraard zijn partner, broertjes en zusjes ook welkom tijdens de fotosessie!


Werkwijze

Ik vind het heel belangrijk om jullie niet alleen mooie foto’s te geven, maar ook een bijzondere ervaring. Ik zorg voor een fijne en ontspannen sfeer en geef jullie een moment van bewust samen zijn, vol verwachting van wat er komen gaat.

Je draagt tijdens de fotoshoot jouw eigen kleding of je maakt gebruik van mijn client closet! Tijdens het boeken van de shoot krijg je mijn infobrochure met kledingadvies en een brochure met beschikbare outfits. Het allerbelangrijkste is dat je je lekker en mooi voelt in wat je draagt.


Portfolio zwangerschap