newborn voeden

FAQ: Newbornshoot

Als je een newbornshoot wil boeken, heb je natuurlijk veel vragen. Op mijn website geef ik al veel informatie over de newbornshoot. Hier alle veelgestelde vragen nog eens op een rijtje:

Wanneer boek ik een newbornshoot?

Boek jouw newbornshoot al tijdens de zwangerschap! Hoewel we natuurlijk nog niet precies weten wanneer je kindje geboren wordt, kunnen we al wel een afspraak maken voor een newbornshoot. Dit houdt dan in, dat ik in de periode na de verwachte geboorte van jullie kindje, plek vrij houdt in mijn agenda. Zo voorkom je dat ik geen ruimte en tijd meer heb. We houden in deze periode regelmatig contact, zodat ik op de hoogte ben van hoe het met je/jullie gaat en mee kan denken in wanneer we de shoot daadwerkelijk gaan doen.

Kan ik een newborn shoot boeken als ik al bevallen ben?

Om te voorkomen dat ik geen plek meer heb in mijn agenda, is het aan te raden de shoot al te boeken tijdens de zwangerschap. Mocht je dat niet hebben gedaan, maar wel graag een newbornshoot willen boeken, dan kun je altijd contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden! Wellicht is er toch nog een gaatje vrij!

In welke periode na de geboorte vindt de shoot plaats?

We plannen de shoot binnen 3 weken na de geboorte van jullie kindje. Je zult merken dat een kleine baby heel snel verandert! Daarom is dat zo ontzettend mooi om vast te leggen. Lukt het niet binnen die 3 weken? Dat is natuurlijk ook geen probleem!

Hoe lang duurt een newbornshoot?

Omdat jouw kindje geen rekening houdt met het feit dat er een fotograaf in huis is, neem ik alle tijd voor een newbornshoot. Gemiddeld duurt deze shoot zo’n 2,5 uur. Tijdens de shoot kun je gewoon je kindje voeden, verzorgen, knuffelen en laten slapen. Ik pas me volledig aan, aan wat nodig is. In de comfort, rust en ruimte van jullie eigen huis.

Meer informatie kun je lezen op deze pagina. Heb je alsnog vragen? Neem dan gerust contact met mij op om jouw vraag te stellen en de uitgebreidere brochure over de newbornshoot aan te vragen. Daarin staat o.a. kledingadvies en hoe je je kunt voorbereiden op de shoot.