fotoalbum

Jouw foto’s in een prachtig album

Herken je dat? Dat je zoveel foto’s maakt en dat deze allemaal verdwijnen op de grote berg foto’s op je computer? Ik wel, ik ben er niet goed in om de foto’s van mijn gezin goed te sorteren en zo raak ik vaak foto’s kwijt die ik niet kwijt had willen raken! Ook mijn kinderen vinden het heerlijk om foto’s van zichzelf als baby terug te zien. Gelukkig pak ik het voor mijn klanten beter aan!

Een fotoshoot plan je niet zomaar in. Dat doe je om een speciaal moment vast te leggen. Een belangrijk moment in jouw leven. Dan laat je het toch niet gebeuren dat die foto’s verdwijnen? Nee, dit soort dierbare foto’s verdienen een betere plek. En wat is nou beter dan een prachtig professioneel fotoalbum?

Bij iedere fotosessie krijgen mijn klanten, naast de digitale bestanden, ook een prachtig foto album. Dat doe ik niet zomaar! Juist omdat ik zelf ook weet hoe snel je foto’s verdwijnen op de grote hoop van digitale bestanden, bied ik mijn foto’s aan in een foto album. Op deze manier kun je langer van je foto’s genieten. Je pakt een foto album gemakkelijk erbij om er samen met je kinderen in te bladeren. Genieten van de herinneringen aan dat moment.

Ik bied drie soorten albums aan. Welk album je krijgt hangt af van de sessie die je gekozen hebt of de afspraken die we van tevoren gemaakt hebben. Hier kun je meer lezen over de foto albums en de verschillen daartussen. Fijn om te weten is dat je jouw eigen album helemaal eruit kan laten zien zoals jij dat wil. Er is keuze tussen diverse kleuren en materialen. 

Wil je de albums eens ‘in real life’ bekijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

fotoalbum