portret fotoshoot ontspannen natuur fotograaf Lieke van mil Arnhem Nijmegen newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen familie liefde Familie fotograaf Nijmegen zwangerschap fotoshoot fotografie samen zwanger baby buik Lieke van Mil Fotograaf Nijmegen Arhem newborn Lifestyle fotograaf Nijmegen foto album collectie Nijmegen Arnhem

Baby Lifestyle

 

Hieronder lees je meer over mijn werkwijze. Ben je al meteen geïnteresseerd in een fotosessie? Of heb je vragen? Ik beantwoord ze zo snel mogelijk. 

 

 

 

 


 

Wanneer plan je een Baby Lifestyle fotosessie in?

Veel mensen willen graag foto's als hun kindje nog heel klein is. Maar ook als je kindje al wat groter is, is een lifestyle sessie ontzettend waardevol. Juist dan maak ik veel foto's van hoe het contact tussen jou en je kindje is. Een Baby Lifestyle fotosessie is de naam voor alle kinderen ouder dan 'newborn' (0-3 weken) en jonger dan 1 jaar. 

 

Hoe gaat dat dan?

Tijdens een Baby Lifestyle fotosessie kom ik naar je toe met mijn camera. Ik leg jullie vast terwijl je met je kindje knuffelt en speelt, je kindje voedt en verzorgt. Tijdens de fotosessie nemen we de tijd. Je kindje is nog klein en houdt er echt geen rekening mee dat er toevallig een fotograaf aanwezig is. 

Ik leg de nadruk op hoe jullie ècht zijn. Jullie hoeven nauwelijks tot niet te poseren, ik geef hooguit wat kleine aanwijzingen om ervoor te zorgen dat ik de mooiste momenten kan fotograferen. Eerdere klanten geven aan dat ze de fotoshoot als ontspannen en ongedwongen hebben ervaren.  

Daglicht, daar hou ik van en daar werk ik dus het liefste mee. Mocht jouw huis wat donker zijn, laat het me weten, dan neem ik speciale daglicht lampen mee. Zònder flits, want flitsen, dàt vindt jouw kleintje echt niet fijn.

 

Fotoalbum

Bij sommige fotosessie krijg je een foto album en je kunt altijd een los album bijbestellen. Bekijk de tarieven om te kijken welk album bij welk pakket wordt geleverd. Meer info over de albums kun je HIER vinden. 

 

Privacy

Ik ga met veel zorg en respect om met jouw foto's. Je foto's zullen niet ongevraagd online verschijnen.

 

Kledingadvies

Wanneer je bij mij een fotosessie boekt krijg je mijn gratis e-book 'Wat draag ik tijdens een fotoshoot?'.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je tijdens de fotosessie comfortabel en op je gemak voelt en dat je je geen zorgen maakt over je kleding. Daarom beschrijf ik in dit e-book de do's en don'ts op het gebied van kleding tijdens een fotoshoot. 

Bedenk dat je na de fotosessie nog jaren wil nagenieten van de foto's die we gemaakt hebben. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je aan gaat trekken. 

menu Deze portfoliowebsite is gemaakt met de Websitemachine.nl