geboorte event close up newborn shoot

Het Geboorte Event

Zin in een fijne aanbieding? Lees verder…

Volgende week maandag, 17 april, sta ik met mijn foto’s en fotoproducten, op het Geboorte Event! Samen met andere ondernemers die werken in of rondom de geboortezorg gaan we er een fijne informatie avond van maken. Zo kun je er kennismaken met Lisette (van WonderWissel) of met Anne (DoulaNatuurlijk) en met nog meer specialisten rondom geboortezorg.

De avond vindt plaats bij De Warmoes in Lent (Nijmegen) en is open vanaf 19.00. Er worden mooie give aways verloot van o.a. Speelgoedwinkel De Regenboog (by Planet Happy), Noppies en Name it uit Nijmegen en de Hema uit Malden. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een giftbag met daarin mooie aanbiedingen en acties van de deelnemende partners.

Ik sta er om jou te laten zien hoe mooi het is om de tijd van je zwangerschap en als je kindje geboren is, vast te laten leggen. EN wat je daarna met die mooie foto’s kunt doen! Al mijn producten krijgen een mooi plekje op de stand en kun je bekijken, vasthouden en voelen! Ook ik heb speciaal voor die avond een mooie aanbieding voor je!

Heb je al zin om te komen? Meld je hier vast aan: KLIK. Aanmelden is niet verplicht, wel fijn!

Tot dan!