Golden Hour

Romantischer kan niet, toch?

De Golden Hour (Zwangerschaps)shoots zijn populair! Gelukkig hebben we dit voorjaar al veel práchtige golden hours gehad!

Wat is een Golden Hour fotoshoot?

Een Golden Hour fotoshoot is een shoot die plaatsvindt tijdens het… jawel, golden hour! En dat is het laatste uurtje van de dag voordat de zon onder gaat. Je kent vast wel van die warm kleurige foto’s met een ondergaande zon op het strand. Dát dus. Alleen hoeft dat natuurlijk niet persee op het strand, maar kan dat overal waar je de zon mooi ziet zakken.

Hoe laat is het Golden Hour?

Wanneer je een Golden Hour shoot inplant, hangt af van de tijd in het jaar. Op het moment dat ik dit schrijf, is de zon onder rond 21:30. Dat betekent dat we vaak om 20:00 op de locatie afspreken, zodat we de beste tijd hebben voordat de zon weg is. Dit hangt natuurlijk af van de tijd van het jaar, want ook in de herfst en de winter heb je prachtige zonsondergangen!

Hoe gaat een Golden Hour shoot? Wat kun je verwachten?

Van te voren plannen we de shoot op een avond waarop we beiden kunnen. Ik ken veel mooie plekjes, en samen kiezen we er een uit. Als je zelf een mooie plek kent kun je dat ook zeker inbrengen! Je hebt de mogelijkheid om kleding te kiezen uit mijn client closet om te dragen tijdens de shoot. Uiteraard kun je ook jouw eigenlijk kleding dragen. We spreken op tijd af op de gekozen locatie. De shoot is eigenlijk een wandelingetje waar we tussendoor mooie plekjes spotten waar we foto’s kunnen maken.

Hoe ziet dat eruit, golden hour foto’s?

Om je een idee te geven wat je kunt verwachten, zie je hier enkele voorbeelden van prachtige Golden Hour fotoshoots! Krijg je de kriebels en wil jij ook jouw Golden Hour Fotoshoot boeken? Wacht dan niet te lang! In juni en juli is er nog beperkt plek!