zwangerschapsshoot zwanger nijmegen

Zwangerschapsshoot in eigen huis

Leuk! Je hebt bij mij een zwangerschapsshoot geboekt! Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen brainstormen over de locatie van jouw shoot.

Het is belangrijk om goed over de locatie na te denken. Je kijkt daarna immers jaren terug op de foto’s! Daarnaast draagt de locatie enorm bij aan de sfeer die je op de foto’s krijgt. Zelf heb ik ook zo mijn voorkeuren, omdat dit bijdraagt aan de sfeer die ik altijd zoek in mijn foto’s. Het is best een verschil of je je foto’s in het bos laat maken of midden in de stad!

Regelmatig ga ik er met mijn klanten op uit, om de mooiste plekjes te vinden in het bos, in een park of aan de rivier. Ik heb al veel mooie plekjes gezien. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt op de plek waar we gaan fotograferen. Hou je niet van zand tussen je tenen? Zoek dan niet een Waalstrandje op bijvoorbeeld… Ik kan je helpen met het vinden van een fijne plek.

Bij deze zwangerschapsshoot zochten we het wat eenvoudiger, en bleven we thuis. Doordat ik mijn newbornfotoshoots ook altijd bij mijn klanten thuis fotografeer, was het voor mij niet nieuw en weet ik wat ik moet doen met het gebruik van licht binnen. Ik fotografeer altijd met daglicht, en dat kan soms een uitdaging zijn, helemaal in de donkere, winterse, dagen. Maar met mijn apparatuur en de mooie hoge ramen kwam dat helemaal goed. Daarnaast hoefden we dus niet op pad, konden we gemakkelijker wisselen van outfit en hadden we de koffie en thee binnen handbereik.

Conclusie: Ik ben een beetje ‘in love’ met deze foto’s en de heerlijke sfeer!

Is dit wat voor jou? Een zwangerschapsshoot gewoon, lekker cosy, bij jouw thuis? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!