client closet

Client closet

Met trots kan ik zeggen dat ik ben begonnen een prachtige client closet op te bouwen en inmiddels heb ik al wat pareltjes klaarhangen om gebruikt te worden tijdens een fotoshoot!

Wat is een client closet?

Een client closet is een collectie kleding die ik beschikbaar stel om te kunnen gebruiken tijdens de shoot. Dit is ideaal als je op de foto wat anders aan wil dan wat je zelf thuis in de kast hebt hangen.

Voor wie is de client closet?

De client closet is beschikbaar voor iedereen die bij mij een shoot boekt. Momenteel richt ik me alleen op kleding voor vrouwen, met nadruk op de zwangerschapsshoots. Ook heb ik kledingstukken beschikbaar voor als je niet zwanger bent en toch een vette outfit aan wilt op de foto!

Is de client closet al beschikbaar?

De client closet is al beschikbaar, de foto’s komen half november online, als ik ook mijn tarieven ga veranderen. Je kunt de brochure al wel bij mij opvragen.

Heb je meerdere maten beschikbaar?

Ik koop de jurken in met het idee dat ze voor veel mensen geschikt moeten zijn. Veel jurken zijn ‘one size’, wat inhoudt dat ze van flexibele stof zijn gemaakt en ze dus geschikt zijn voor zowel zwangerschapsshoots als gewone shoots.

Wil je alvast mee bekijken en de brochure ontvangen? Laat het me weten!

Hieronder geef ik vast een klein tipje van de sluier… de rest van de foto’s komen binnenkort online!