styled shoot zwangerschapsshoot white lace kant fotoshoot

Zwangerschapsshoot: veel gestelde vragen

Wanneer doe je een zwangerschapsshoot?

De meeste zwangerschapsshoots vinden plaats tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Iets eerder als je zwanger bent van een tweeling. In die tijd is je buik mooi rond, en ben je zelf meestal nog mobiel genoeg om op pad te gaan!

Wat doe je aan bij een zwangerschapsshoot?

Het is superbelangrijk dat je goed nadenkt over wat je aantrekt tijdens de shoot. Je kunt tijdens de fotoshoot eigen kleding dragen, je kunt ook gebruik maken van mijn client closet. De client closet bestaat uit prachtige jurken en kimono’s die uitermate geschikt zijn voor zwangerschapsshoots! Draag je je eigen kleding? Dan geef ik je van tevoren advies over wat je kledingkeuze. Het belangrijkste is dat jij je mooi en lekker voelt in de kleding die je aanhebt.

Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?

Elke shoot verloopt anders. Zo hangt het er bijvoorbeeld vanaf of er kinderen bij de shoot zijn, of dat het jullie eerste kindje is en je met z’n tweeën bent. Gemiddeld duurt een shoot zo’n 1 – 1,5 uur.

Waar vind de zwangerschapsshoot plaats?

Voordat we de shoot inplannen hebben we een gesprek waarin we het ook hebben over de locatie van de shoot. Dit kan een mooie buitenlocatie in de natuur zijn, of meer een studio setting. Ik ben goed bekend in de omgeving Beek, Nijmegen, Mook en weet daar veel mooie plekjes te vinden! Heb je zelf ideeën? Die hoor ik graag!

Hoeveel kost een zwangerschapsshoot?

Voor de huidige tarieven van een zwangerschapsshoot klik je HIER.

Ik heb bij jou mijn zwangerschapsshoot gedaan, kan ik ook een newbornshoot boeken?

Jazeker! Boek je beide shoots bij mij? Dan krijg je naderhand een prachtig mini album met daarin foto’s van allebei de shoots!

Heb je nog meer vragen? Laat het me weten!